El Shiatsu és una tècnica de Massatge Oriental que s’aplica des de fa milers d’anys.  Originàriament del Japó i descendent de la tradició Xina, és una antiga teràpia que basa els seus beneficis a aconseguir la correcta canalització de l’energia vital (Chi) mitjançant la pressió, en certs punts clau del nostre cos, exercida amb els dits i les palmes de les mans. S’utilitza com a prevenció de malalties i com a enfortiment de la salut. Treballa els punts de la Medicina Tradicional Xina (MTC), els quals s’uneixen amb uns canals denominats meridians, buscant l’equilibri energètic.

 

El Shiatsu permet dormir millor, relaxant i augmentant el nivell d’energia; és beneficiós per a combatre l’estrès, el malt de cap, dolors crònics, els  desequilibris hormonals,  dolors menstruals, el cansament, la irritabilitat, la depressió, els espasmes musculars, entre altres malalties.


ALBERT VALLS MASCLANS

Format en Constel·lacions Familiars a Espailúdic i amb Bert Hellinger. Iniciació en Reiki. Format en teràpia craneosacral i ha assistit a diversos talleres de Dale Carnegie sobre la comunicació.
Terapeuta Gestalt.

Terapeuta en shiatsu.
Llicenciat de Psicologia Sistèmica a la Universitat
 Cudec.