La reflexologia és una teràpia alternativa molt popular. Promou la relaxació, millora la circulació, redueix el dolor i l’estrès.

A través de fer massatges en els punts reflexos del cos, com els peus, les mans, i el cap, ajudem al bon funcionament de tots els òrgans i sistemes, alleujant molèsties i restablint així l’estat natural de salut. És una tècnica curativa. Si s’aplica a aquestes zones la pressió adequada, s’afecta directament als òrgans i s’obtenen beneficis per a la salut de la persona. Per exemple:

·         Les puntes dels dits dels peus reflecteixen el cap.

·         El cor i el pit són al voltant de la bola del peu.

·         El fetge, el pàncrees i el ronyó estan en l’arc del peu.

·         La part baixa de l’esquena i els intestins són cal al taló.

 

Per aquí serveix la reflexologia

Diversos estudis de la salut indican que la reflexologia pot reduir el dolor i els símptomes psicològics, com l’ansietat i la depressió, i augmentar la relaxació i el somni.

També poden tractar-se:

·         Problemes digestius, com per exemple, l’estrenyiment.

·         El dolor d’esquena.

·         Els desequilibris hormonals.

·         Els trastorns digestius.

·         L’estrès i les condicions relacionades amb l’estrès.

·         Artritis.

·         Insomni.

·         Les cefalees tensionals.

·         Les lesions esportives.

·         Trastorns menstruals, com la síndrome premenstrual (PMS).

·         Etc.


NÚRIA PUJOLRÀS BARÓ

Titulació en Quiromassatge i Iniciació a l’Aromateràpia per l’Escola del Dr. Sagrera. Formació en Reflexologia Podal, Drenatge Limfàtic Manual, Massatge Quiro-lomi, Massatge Californià i Massatge amb canyes de Bambú. Titulació en Assessor Tècnic en Teràpies Naturals amb l’especialitat de Naturopatia, per la Real Centro Universitario Escorial- Reina María Cristina. Formació en Complementació i Nutrició Ortomolecular a CENAC (Centre d’Estudis de Naturopatia, Medicina Tradicional Xina, Acupuntura i Teràpies Manuals). Llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Diploma d’estudis avançats en Educació Ambiental per la Universitat de Girona.


Plaça Camil Geis i Parragueras, baixos 5

17007 - Girona-

+34 625.16.82.65

info@adsescola.com