A vegades el treball en grup no és possible i s’ha d’atendre als clients en sessions individuals. És un altra manera de treball igualment efectiu, que permet, com altres tècniques, accedir  a la mateixa informació que ens donarien els representants si és realitzes el treball en grup, amb l’avantatge que, per alguns clients, és un entorn més íntim i d’una especial seguretat.

Aquestes Constel·lacions Familiars es poden realitzar amb l’ajuda de:

  •  Ninos, figures o objectes: amb ells es configura una imatge de l’assumpte que preocupa al client.  El treball es realitza a través de la percepció del client i del constel·lador.
  • Papers o tapetes: es procedeix de manera similar als ninos per a configurar la imatge i a més, treballa amb les sensacions i els sentiments que expressa el client quan es posa sobre d’ells.

Qui consulta per fer Constel·lacions Individuals té alguna situació que limita la seva vida actual: dificultat en les relacions, trastorns emocionals, una malaltia, problemes relacionats amb metes o objectius, etc. Moltes d’elles es repeteixen una vegada i un altre com un destí del qual sembla impossible alliberar-se.

Les Constel·lacions són una metodologia sistèmica que permet explorar, a partir d’una situació limitant, les implicacions que estan en joc per a poder-les modificar i portar-les cap a la solució. 

Aquesta modalitat parteix del principi que l’ésser humà és un ésser sistèmic i que el seu sistema primari és la seva família. Per al que aquells fets traumàtics que van succeir a la família d’origen i que no van poder ser resolts, influeixen en les següents generacions.

Té la particularitat de facilitar al consultant entrar ell mateix en cadascun dels llocs del sistema. D’aquesta manera obté una informació directa de sensacions, emocions i creences. Això ajuda a vivenciar quin és el desordre sistèmic i a poder transmutar-lo en el mateix moment que es va desplegant la constel·lació.

 

De manera seqüencial, és factible descobrir la relació que existeix entre les limitacions actuals i els successos ocorreguts en la família d’origen i possibilitar la seva transformació.

 


AD´S GIRONA

CAROLINA MAGLIANO MAERS 

Terapeuta de sanació energètica graduada en The Barbara Brennan School of Healing Europe, programa de quatre anys de durada.

Formada en Constel·lacions Familiars por Carme Tuset Padró a l’Escola Gestalt Catalunya.

Realitzà estudis de Medicina Tradicional Xina, Chi-Kung i Tui Na en la Fundació Neuropàtica Argentina.

Realitzà estudis de Belles Arts a l’Escola d’Arts Visuals Regina Pacis, Argentina, dedicant-se per mes de 15 anys a la escultura. 

ESTER PUIGDEMONT

Professora de Cicles Formatius de Processos Sanitaris i Assistencials. Diplomada en Infermeria. Formació en                            Constel·lacions familiars i sistèmiques, mestra de Educació Infantil. Mès de 22 anys de formació en dansa (hip hop,              ball com teràpia, dansa contemporania, dansa del ventre, jazz...)

ROBERT FERRAN POLO FONT

 

Educador social del Departament de Justícia en "Educació Social” per la Universitat de Girona/ Diplomat  “Graduat Social per la Universitat de Lleida/ Màster en intervenció pedagógica sistémica i coaching sistèmic per la Universitat de Barcelona/ Postgrau, en Assessoria i Consultoria Organitzacional Sistèmica. (UB)/ “HAY teacher training”  Basat en les ensenyances de Lousis HAY/ Expert Universitari en Constel·lacions Familiars i Sistèmiqes  pel Real Centro Universitario Maria Cristina del Escorial.

MARIONA HOMS

 

Antropòloga social, postgrau sobre la mort i el dol, Màster en Counselling, Màster en PNL i Coaching i facilitadora de          Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Actualment formadora sobre desenvolupament personal i organitzacional en l´àmbit social, educatiu i socio-sanitari.

 

ESH BARCELONA

CRISTINA DÍAZ PELLICER 

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació.  Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció.  Màster Especialista en Sofrologia Caycediana. Formació en Constel·lacions Familiars. Terapeuta Gestalt. Màster Practitioner i Trainer en PNL. Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica. Especialista en Intervenció Sistèmica amb familias, nens i adolescents. Coaching Wingwave. Formació en Pedagogia Sistèmica.

Coordinadora de la Formació en Teràpia Humanista Integrada. 

 

ALBERT VALLS MASCLANS

Format en Constel·lacions Familiars a Espailúdic i amb Bert Hellinger. Iniciació en Reiki. Format en teràpia craneosacral i ha assistit a diversos talleres de Dale Carnegie sobre la comunicació.
Terapeuta Gestalt.

Terapeuta en shiatsu.

 Llicenciat de Psicologia Sistèmica a la Universitat Cudec