El coaching o entrenament personal és un sistema pràctic d’exercicis personalitzats i fets a mida, per a ampliar el coneixement i la bona gestió dels recursos de la persona.

És un procés d’entrenament personal i confidencial. 

És una disciplina nova que ens apropa a aconseguir els objectius, permetent-nos desenvolupar-nos personal i professionalment.

És una competència que ajuda a pensar diferent, a millorar la comunicació que mantenim amb nosaltres mateixos i aprofundir en un mateix.

El coaching també és un art, per a obtenir resultats fora de lo comú i millorar la situació. Una activitat que genera noves possibilitats i noves mirades per a l’acció i permetre resultats extraordinaris. Ajuda a trobar solucions efectives.

 

Necessitem comprendre més àmpliament i profundament les situacions. Elevant la consciència, generant responsabilitat i construint autoconfiança.


ROBERT FERRAN POLO FONT

 

Educador social del Departament de Justícia en "Educació Social” per la Universitat de Girona. Diplomat  “Graduat Social per la Universitat de Lleida. Màster en intervenció pedagógica sistémica i coaching sistèmic per la Universitat de Barcelona. Postgrau, en Assessoria i Consultoria Organitzacional Sistèmica. (UB). “HAY teacher training”  Basat en les ensenyances de Lousis HAY. Expert Universitari en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques  pel Real Centro Universitario Maria Cristina del Escorial.