CRISTINA DÍAZ PELLICER 

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació.  Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció.  Màster Especialista en Sofrologia Caycediana. Formació en Constel·lacions Familiars. Terapeuta Gestalt. Màster Practitioner i Trainer en PNL. Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica. Especialista en Intervenció Sistèmica amb familias, nens i adolescents. Coaching Wingwave. Formació en Pedagogia Sistèmica.

Coordinadora de la Formació en Teràpia Humanista Integrada

 

ALBERT VALLS MASCLANS

Format en Constel·lacions Familiars a Espailúdic i amb Bert Hellinger. Iniciació en Reiki. Format en teràpia craneosacral i ha assistit a diversos talleres de Dale Carnegie sobre la comunicació.
Terapeuta Gestalt.

Terapeuta en shiatsu.
Estudiant la Llicenciatura de Psicologia Sistèmica a la Universitat
 Cudec.

NADINE PÉREZ BUDERUS

Formació en Pedagogia Sistèmica. Formació en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques a Espailúdic per Carme Tuset.   Formació en Teràpia Humanista Integrada. Observació de Formació de Constel·lacions Familiars i Sistèmiques a l’Escola Gestalt de Catalunya per Carme Tuset. Diferents Monogràfics de Constel·lacions. Entrenament “La fortaleza del Alma en tiempos de Crisis”. Bert Hellinger. Reiki nivell III. Diplomatura de Turisme (UDG)a  EUHT Sant Pol de mar. 

CARMEN BOIX I CASAS

 Fundadora de AD’s ESCOLA. Docent, terapeuta i consultora de Constel·lacions i Pedagogia Sistèmica. Ha creat i dirigeix la formació de Constel·lacions Familiars des del 2005, amb la titulació d'Expert universitari en Constel·lacions (60 crèdits CFT) pel Real Centro Universitario Escorial-María Cristina. Actualment és docent de la llicenciatura en Psicologia Sistèmica i del Mestratge en Pedagogia Sistèmica del CUDEC – Mèxic. Ha estat docent dels màsters en Pedagogia Sistèmica de l'Institut Gestalt i de la UB de Barcelona. Mestra amb 30 anys d'experiència docent, dos d'ells a Guatemala i Nepal. Master en Neuropsicopedagogia. Formadora del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, de diversos ICE, Universitats (UdG, UB, UAB, URL, UNAN (Nicaragua) i CUDEC (Mèxic), empreses i institucions. Experta en Educació Emocional. Autora del llibro “Educar para ser feliz” Ed. CEAC.

DOIA RIERA

Psicòloga, mestra i professional de Re-Naixement. Directora de l'Escola de Respiració Conscient i Ment Creativa de Mont-Ras (Girona). Formada en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Imparteix cursos d'Autoestima i Educació Emocional per adolescents, pares i mares, mestres, etc. Crea i imparteix cursos per a parelles juntament amb la seva parella, Elio Romero.

ESTER PUIGDEMONT

Professora de Cicles Formatius de Processos Sanitaris i Assistencials. Diplomada en Infermeria. Formació en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Mestra d'Educació Infantil. Més de 22 anys de formació en dansa (hip hop, ball com a teràpia, dansa contemporània, dansa del ventre, jazz...)

MARIONA HOMS

Antropòloga social, postgrau sobre la mort i el dol, Màster en Counselling, Màster en PNL i Coaching i facilitadora de Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Actualment formadora sobre desenvolupament personal i organitzacional en l'àmbit social, educatiu i socio-sanitari.

LAURA SOLIVA I DEL RIO

Diplomada en Magisteri d’Educació Infantil per la Universitat de Vic. Mestra d’Educació Infantil del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Experiència com monitora de lleure, educadora d’Escola Bressol i, des de 2007 com a docent en el centre educatiu. Diplomat en Pedagogia Sistèmica (CUDEC - Mèxic). Formada en Constel·lacions Familiars Sistèmiques a AD’s ESCOLA. Assistència en les III Jornades Internacionals de Pedagogia Sistèmica CUDEC-Mèxic, 2012. Col·laboradora d' AD’s ESCOLA des de 2014. Realitza tallers i consultes de Pedagogia Sistèmica i Constel·lacions Familiars. Formadora de Formadors del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Coordinadora, editora i tutora del curs de formació “Introducció a la Pedagogia Sistèmica” que s’imparteix des de PrisMa i AD’s ESCOLA. Experiència en varis registres del teatre amateur com a creadora, directora i actriu.

 

 

 ROBERT FERRAN POLO FONT

 Educador social Departament de Justícia/ Diplomat en "Educació Social" ( Universitat de Girona) / Diplomat "Graduat         Social" ( Universitat de LLeida) / Màster en intervenció pedagogica sistèmica y coaching sistèmic ( Universitat de         Barcelona) / Postgrau en Assessoria i Consultoria Organitzacional Sistèmica ( UB) / "HAY teacher training" basat en   les     esnsenyances de Louise HAY / Expert universitari en Constel·lacions familiars i sistèmiques (RCU)