CARME TUSET PADRÓ

Facilitadora de Constel·lacions Familiars.

Formada en Constel·lacions Familiars a l'Institut Gestalt i posteriorment amb Bert Hellinger a la Hellinger Sciencia. / Formada en Pedagogia Sistèmica. / Formada en Salut Sistèmica per Stephan Hausner. / Terapeuta Gestalt. / Mestratge de Reiki. / Especialista en Kinesiologia, Flors de Bach, Teràpia amb vidres i Xamanisme.

Actualment cursant la Llicenciatura de Psicologia Sistèmica a CUDEC

Més de 25 anys impartint tallers d'autorealització.

Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars avalada per la Hellinger Sciencia i la Universitat CUDEC.

Directora de la Formació de Teràpia Humanista integrada.

Coordinadora de la Formació De Pedagogia Sistèmica CUDEC amb l'enfocament Bert Hellinger a Barcelona.

 

 

CAROLINA MAGLIANO MAERS

 

Terapeuta de sanació energètica graduada en The Barbara Brennan School of Healing Europe, programa de quatre anys de durada. Formada en Constel·lacions Familiars por Carme Tuset Padró a l’Escola Gestalt Catalunya. Realitzà estudis de Medicina Tradicional Xina, Chi-Kung i Tui Na en la Fundació Neuropàtica Argentina. Realitzà estudis de Belles Arts a l’Escola d’Arts Visuals Regina Pacis, Argentina, dedicant-se per mes de 15 anys a la escultura.

CRISTINA DÍAZ PELLICER 

 

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació / Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció / Màster Especialista en Sofrologia Caycediana / Formació en Constel·lacions Familiars / Terapeuta Gestalt /  Màster Practitioner i Trainer en PNL / Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica / Especialista en Intervenció Sistèmica amb familias, nens i adolescents / Coaching Wingwave / Formació en Pedagogia Sistèmica. Coordinadora de la Formació en Teràpia Humanista Integrada

ALBERT VALLS MASCLANS

Format en Constel·lacions Familiars a Espailúdic i amb Bert Hellinger.  Iniciació en Reiki. Format en teràpia craneosacral i ha assistit a diversos tallere de Dale Carnegie sobre la comunicació. Terapeuta Gestalt. Terapeuta en shiatsu. Estudiant la Llicenciatura de Psicologia Sistèmica a la Universitat Cudec.

 

 

MARIONA HOMS

 

Antropòloga social, postgrau sobre la mort i el dol, Màster en      Counselling, Màster en PNL i Coaching i facilitadora de Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Actualment formadora sobre desenvolupament personal i organitzacional en l'àmbit social, educatiu i socio-sanitari.

ESTER PUIGDEMONT

 

 Professora de Cicles Formatius de Processos Sanitaris i Assistencials. Diplomada en Infermeria. Formació en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Mestra d'Educació Infantil. Més de 22 anys de formació en dansa (hip hop, ball com a teràpia, dansa contemporània, dansa del ventre, jazz...)

ROBERT FERRAN POLO FONT

 

Educador social del Departament de Justícia en "Educació Social” per la Universitat de Girona. Diplomat  “Graduat Social per la Universitat de Lleida. Màster en intervenció pedagógica sistémica i coaching sistèmic per la Universitat de Barcelona. Postgrau, en Assessoria i Consultoria Organitzacional Sistèmica. (UB). “HAY teacher training”  Basat en les ensenyances de Lousis HAY. Expert Universitari en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques  pel Real Centro Universitario Maria Cristina del Escorial.