DIRECTORA DE LA FORMACIÓ

CARME TUSET PADRÓ

Facilitadora de Constel·lacions Familiars

Formada en Constel·lacions Familiars en l’Institut Gestalt i posteriorment amb Bert Hellinger en la Hellinger Sciencia / Formada en Pedagogia Sistèmica/ Formada en Salut sistèmica per Stephan Hausner / Terapeuta Gestalt / Mestria de Reiki / Especialista en Kinesiologia, Flors de Bach, Teràpia amb cristalls i Xamanisme.

Actualment cursant la Llicenciatura de Psicologia Sistèmica en el CUDEC

Més de 25 anys impartint tallers d’autorealització. 

Directora de la Formació de Constel·lacions Familiar avalada per Hellinger Sciencia i la Universitat CUDEC.

Directora de la Formació en Teràpia Humanista Integrada. Coordinadora de la Formació de Pedagogia Sistèmica CUDEC amb l’enfocament de Bert Hellinger a Barcelona.

COORDINADORA DE LA FORMACIÓ

CRISTINA DÍAZ PELLICER 

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació.  Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció.  Màster Especialista en Sofrologia Caycediana. Formació en Constel·lacions Familiars. Terapeuta Gestalt. Màster Practitioner i Trainer en PNL. Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica. Especialista en Intervenció Sistèmica amb familias, nens i adolescents. Coaching Wingwave. Formació en Pedagogia Sistèmica.

Coordinadora de la Formació en Teràpia Humanista Integrada

DOCENTS

SYLVIA MAFFEI ABREU

Terapeuta Humanista formada en Practitioner, Màster i Trainer en PNL. Terapeuta Gestalt, Constel·lacions Familiars (sistèmica) i Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Psicosocials. Treballa amb diverses eines com la Tècnica d’Integració Cerebral, Hipnosis Eriksoniana, Teràpia Regressiva. Anàlisis Transaccional, Triangle Dramàtic, EFT. Dols.

ISAAC PALOMARES GONELL

Llicenciat en Psicologia.

Màster en PNL i Coaching. Practitioner en PNL. Format en Constel·lacions Familiars. Màster en Relació d’Ajuda model integral. Curs d’Anàlisis Transaccional. Curso de Psicodrama.

Autor del llibre: “El viaje de Hermes”

DAVID DOMÍNGUEZ I ARÚS 

Coach i formador de labonaeducacio.cat.  Coach associat a AECOP-Catalunya i ICF-España. Màster en Coaching Executiu i Personal (IDEC-UPF). Postgrau en Lideratge i desenvolupament de persones (UdG). Llicenciat en Filosofia i Lletres (UAB)

TERESA FERNÁNDEZ VALCÁRCEL

Llicenciada en Psicologia, Terapeuta Gestalt, formada en Anàlisis Transaccional, Moviment Expressiu i Treball Corporal (Locorporal). Pràctica de la Meditació i de Treball Corporal a través del Ioga i el Tai-Chi. Formada en el Programa SAT. Membre de l’equip en el postgrau “Gestalt, cos i  moviment” en Gestalt Salut, Barcelona. Conductora de talleres de moviment expressiu vital.

 ADELA RESURRECCIÓN 

 Màster en Teràpia Breu Estratègica. Llicenciada en Filologia. Especialitat Llengua (UB). Coach en Comunicació i   Retòrica. Formada en Teràpia Centrada en Solucions. Terapeuta gestalt. Co-creadora i docent de la Formació en         Intervenció i Teràpia Estratègica i del programa de formació de Coaching Estratègic. Terapeuta en consulta individual,   de parella i família a Barcelona.

SANTIAGO OLMO

Psicòleg, Màster en Teràpia Breu Estratègica. Coach en comunicació i Retòrica. Format en Teràpia Centrada en Solucions. Format en Teràpia Gestalt i Practitioner en PNL. Actualment és co-creador del programa i docent del Curs de formació en Intervenció i Teràpia Estratègica i del programa de formació en Coaching Estratègic. Exerceix també com a Psicòleg en teràpia individual, de parella i de famílies.

 

 SAIVANI SAURA

 Des de fa més de 20 anys, coordina esdeveniments i tallers de dansa sagrada i cerimonial. Ballarina,  coreògrafa,       mestra  de ioga, dansa i meditació. Especialitzada en danses ètniques i tècniques de “Trance”. 

ARTUR CANALS SÁNCHEZ 

Llicenciat en Empresarials per la Universitat de Barcelona i estudis complementaris en Administració d’Empreses. Formació en RR.HH, Intel·ligència Emocional, Comunicació Efectiva i Lideratge Personal. Terapeuta Gestalt.  Practicioner i Màster PNL. Seminari The Art of Generative Coaching, impartit per Robert Dilts i Stephen Gilligan. Màster en Coaching amb PNL. Teràpia Corporal Integrativa. Gestalt i Bioenergètica.  Psicologia dels Enneatipus: mòdul Introductori i SAT 1.

 

IKER PUENTE 

Doctor en Psicologia per la UAB. Llicenciat en Psicologia i Antropologia. Psicoterapeuta Gestalt. Expert en Psicologia Transpersonal i Integral. Investigador de la Respiració Holotròpica i altres tècniques per accedir a estats expandits de consciència. Ha estat professor i investigador en la UAB. Format en el programa SAT.  Autor del llibre: "Investigació i psicoteràpia psicodèlica". 

FRANCESC PADRÓ

Llicenciat en Educació Física. Especialista en Gimnàstiques Suaus i Conscients (Cos i Consciència, Gimnàstica Holística, Qi Gong, Eutonia, Estiraments Globals, Yoga,... ), en Activitat Física per a Gent Gran i en Danses del Món i Circulars .

Terapeuta en Biodinàmica Craneosacral.  Terapeuta i Instructor en Pranic Healing

Facilitador de  Grups de Meditació. Formació en TREVA i Escoles Despertes (Mindfulness aplicat a l’educació)

En formació ZhiNeng QiGong.

 

  MANUEL RODRÍGUEZ ALEJANDRE

 

 Formació en Rebirthing. “Treball amb els elements i la ciència de la mestria sobre el cos”. Certificat d’Extensió   Universitària en Re-Naixement-Rebirthing; format en la tècnica de Vivation. Postgrau “Profundització en Respiració   Integradora” i “Música i Rebirthing”. Facilitador del Perdó no-dual. Format en Constel·lacions Familiars. Diplomat en   Direcció d’Equips i Gestió de Conflictes”. Coautor del llibre “Felicitat Laboral” 

CAROLINA MAGLIANO MAERS

 

Terapeuta de sanació energètica graduada en The Barbara Brennan School of Healing Europe, programa de quatre anys de durada. Formada en Constel·lacions Familiars por Carme Tuset Padró a l’Escola Gestalt Catalunya. Realitzà estudis de Medicina Tradicional Xina, Chi-Kung i Tui Na en la Fundació Neuropàtica Argentina. Realitzà estudis de Belles Arts a l’Escola d’Arts Visuals Regina Pacis, Argentina, dedicant-se per mes de 15 anys a la escultura.