CARME TUSET PADRÓ

Facilitadora de Constel·lacions Familiars.

Formada en Constel·lacions Familiars a l'Institut Gestalt i posteriorment amb Bert Hellinger a la Hellinger Sciencia. / Formada en Pedagogia Sistèmica. / Formada en Salut Sistèmica per Stephan Hausner. / Terapeuta Gestalt. / Mestratge de Reiki. / Especialista en Kinesiologia, Flors de Bach, Teràpia amb vidres i Xamanisme.

Actualment cursant la Llicenciatura de Psicologia Sistèmica a CUDEC.

Més de 25 anys impartint tallers d'autorealització.

Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars avalada per la Hellinger Sciencia i la Universitat CUDEC.

Directora de la Formació de Teràpia Humanista integrada.

Coordinadora de la Formació De Pedagogia Sistèmica CUDEC amb l'enfocament Bert Hellinger a Barcelona.

 

 

CRISTINA DÍAZ PELLICER 

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació. Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció. Màster Especialista en Sofrologia Caycediana. Formació en Constel·lacions Familiars. Terapeuta Gestalt.  Màster Practitioner i Trainer en PNL.  Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica. Especialista en Intervenció Sistèmica amb familias, nens i adolescents. Coaching Wingwave. Formació en Pedagogia Sistèmica.

Coordinadora de la Formació en Teràpia Humanista Integrada.

 

 

LAURA SOLIVA i DEL RIO

Diplomada en Magisteri d’Educació Infantil per la Universitat de Vic.

Mestra d’Educació Infantil del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Experiència com monitora de lleure, educadora d’Escola Bressol i, des de 2007. Diploma en Pedagogia Sistèmica (CUDEC - Mèxic).

 

Formada en Constel·lacions Familiars Sistèmiques a AD’s ESCOLA. Col·laboradora de AD’s ESCOLA des de 2014. Realitza tallers i consultes de Pedagogia Sistèmica i Constel·lacions Familiars. Formadora de Formadors del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Editora i tutora del curs de formació “Introducció a la Pedagogia Sistèmica” de PrisMa i AD’s ESCOLA. Experiència en varis registres del teatre amateur com a creadora, directora i actriu. 

ESTER PUIGDEMONT

 

Professora de Cicles Formatius de Processos Sanitaris i Assistencials. Diplomada en Infermeria. Formació en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Mestra d'Educació Infantil. Més de 22 anys de formació en dansa (hip hop, ball com a teràpia, dansa contemporània, dansa del ventre, jazz...)

ROBERT FERRAN POLO FONT

 

Educador social del Departament de Justícia en "Educació Social” per la Universitat de Girona. Diplomat  “Graduat Social per la Universitat de Lleida. Màster en intervenció pedagógica sistémica i coaching sistèmic per la Universitat de Barcelona. Postgrau, en Assessoria i Consultoria Organitzacional Sistèmica. (UB). “HAY teacher training”  Basat en les ensenyances de Lousis HAY. Expert Universitari en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques  pel Real Centro Universitario Maria Cristina del Escorial.