DIRECTORA DE LA FORMACIÓ

CARME TUSET PADRÓ

Facilitadora de Constel·lacions Familiars

Formada en Constel·lacions Familiars en l’Institut Gestalt i posteriorment amb Bert Hellinger en la Hellinger Sciencia / Formada en Pedagogia Sistèmica/ Formada en Salut sistèmica per Stephan Hausner / Terapeuta Gestalt / Mestria de Reiki / Especialista en Kinesiologia, Flors de Bach, Teràpia amb cristalls i Xamanisme.

Actualment cursant la Llicenciatura de Psicologia Sistèmica en el CUDEC

Més de 25 anys impartint tallers d’autorealització. 

Directora de la Formació de Constel·lacions Familiar avalada per Hellinger Sciencia i la Universitat CUDEC.

DOCENTS

ALBERT VALLS

 Format en Constel·lacions Familiars a Espailúdic i amb Bert Hellinger. Iniciació en Reiki. Format en teràpia                       craneosacral i ha assistit a diversos tallere de Dale Carnegie sobre la comunicació. Terapeuta Gestalt. Terapeuta en   shiatsu.  Estudiant la Llicenciatura de Psicologia Sistèmica a la Universitat Cudec.

 

CRISTINA DÍAZ PELLICER 

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació. Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció. Màster Especialista en Sofrologia Caycediana. Formació en Constel·lacions Familiars. Terapeuta Gestalt.  Màster Practitioner i Trainer en PNL.  Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica. Especialista en Intervenció Sistèmica amb familias, nens i adolescents. Coaching Wingwave. Formació en Pedagogia Sistèmica.

Coordinadora de la Formació en Teràpia Humanista Integrada.

 

 

CAROLINA MAGLIANO MAERS

Terapeuta de sanació energètica graduada en The Barbara Brennan School of Healing Europe, programa de quatre anys de durada. Formada en Constel·lacions Familiars por Carme Tuset Padró a l’Escola Gestalt Catalunya. Realitzà estudis de Medicina Tradicional Xina, Chi-Kung i Tui Na en la Fundació Neuropàtica Argentina. Realitzà estudis de Belles Arts a l’Escola d’Arts Visuals Regina Pacis, Argentina, dedicant-se per mes de 15 anys a la escultura.     

 CARME HERNÁNDEZ GARCÍA

Formada en Constel·lacions Familiars I  trauma. Llicenciada en Dret i en Filologia Hispànica. 

Diplomada en Professorat d’EGB  /  Curs internacional de Coaching sistèmic i Constel·lacions Organitzacionals. Màster en mediació. Màster en Drets humans i democràcia  /   Introducció a la programació neurolingüística  /  Curs de Presa de decisions, canvi i constel·lacions estructurals.

JORGE BERRAONDO

Llicenciat en Psicologia.

Constelador certificat per la Hellinger Sciencia.

Director de la Formació en Constel·lacions Familiars a l'Argentina.

 

Creador de l'Espai Psi.

CARMEN BOIX I CASAS

 

Docent, terapeuta i consultora de Constel·lacions i Pedagogia Sistèmica. Titulació d'Expert universitari en Constel·lacions (60 crèdits CFT) pel Reial Centre Universitari Escorial-María Cristina. Actualment és docent de la llicenciatura en Psicologia Sistèmica i del Màster en Pedagogia Sistèmica de l'CUDEC - Mèxic. Ha estat docent dels màsters en Pedagogia Sistèmica de l'Institut Gestalt i de la UB de Barcelona. Mestra amb 30 anys d'experiència docent, dos d'ells a Guatemala i Nepal. Co-fundadora de AD 's escola

MARIONA HOMS

Antropòloga social, postgrau sobre la mort i el dol, Màster en      Counselling, Màster en PNL i Coaching i facilitadora de Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Actualment formadora sobre desenvolupament personal i organitzacional en l'àmbit social, educatiu i socio-sanitari.

 

AMAIA ESKUTZA MARTÍN

Psicòloga, Art psicoterapeuta. Terapeuta de Vides Passades, Renaixedora. Mestra de  Reiki, EMF, Magnified Healing. Amb formació en Teràpia Familiar Ecosistèmica EVNTF i com constel·ladora amb Bert i Sophie Hellinger, i Instituto Gestalt. Facilitant constel·lacions des de 2005 en el territori espanyol, Mèxic i Equador.

 

 

ESTER PUIGDEMONT

Professora de Cicles Formatius de Processos Sanitaris i Assistencials. Diplomada en Infermeria. Formació en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Mestra d'Educació Infantil. Més de 22 anys de formació en dansa (hip hop, ball com a teràpia, dansa contemporània, dansa del ventre, jazz...)

 

 

 

 

 

 

MARTA CIRERA BAQUÉS

 

Sóc Terapeuta del trauma assistit amb cavalls. Treballo la
presència a través de les sensacions corporals, detectant el
patró i els bloquejos que ens limiten i treuen llibertat.
Especialitzada en esdeveniments traumàtics com violència, abusos,
negligència, drogodependències , etc.

ROBERT FERRAN POLO FONT

Educador social del Departament de Justícia en "Educació Social” per la Universitat de Girona. Diplomat  “Graduat Social per la Universitat de Lleida. Màster en intervenció pedagógica sistémica i coaching sistèmic per la Universitat de Barcelona. Postgrau, en Assessoria i Consultoria Organitzacional Sistèmica. (UB). “HAY teacher training”  Basat en les ensenyances de Lousis HAY. Expert Universitari en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques  pel Real Centro Universitario Maria Cristina del Escorial.

 

 

PROFESSIONALS ESPECIALITZATS

ANGÉLICA OLVERA GARCÍA (

Creadora de la Pedagogía Sistémica con el enfoque de Bert Hellinger. Ingeniera Química en la UNAM y licenciada en Ciencias Humanas en ASEC SOR JUANA (CUIH). Máster en Pedagogía y Formación Docente por la UNIVERSIDAD EMILIO CÁRDENAS (UDEC). Es historiadora y terapeuta sistémica en Constelaciones Familiares, con formaciones en Gestalt, PNL, Psicología Transpersonal y Psicología Comunitaria. Conocedora a profundidad de Mecánica Cuántica y Física Relativista. 
Es autora del libro EL ÉXITO ES TU HISTORIA, documento sobre las raíces, desarrollo y fundamentos de la Pedagogía Sistémica.

PETER BOURQUIN

Fundador de l'institut ECOS - Escola de Constel·lacions Sistèmiques. Terapeuta d'enfocament humanista, format en Teràpia Gestalt, 'Integrative Psychotherapy' amb Richard Erskine, i 'Brainspotting' amb David Grand, entre d'altres.

És un dels constel·ladors pioners a Espanya que des de 2001 imparteix formació en Constel·lacions Sistèmiques, realitzat a Barcelona, Bilbao, Jerez de la Frontera, La Corunya, Màlaga, Madrid, Sevilla i València. Ha col·laborat en la formació i supervisió de professionals amb diversos instituts terapèutics a Europa i Llatinoamèrica. Membre didacta de les associacions alemanya i espanyola (DGfS i AEBH).

És autor de quatre llibres: LES CONSTEL·LACIONS FAMILIARS (2007), L'ART DE LA TERÀPIA (2011), FORCES QUE curen (2017) i, juntament amb Carmen Cortés, EL BESSÓ SOLITARI (2014), així com nombrosos articles. 

 

 

ELISABETH CORREDOR MEJÍA

Metgessa de família amb abordatge integratiu des del físic i el psicosocial. Especialitzada en Teràpia Familiar,  Constel·lacions Familiars, Programació Neurolingüística, Pedagogia Sistèmica, Salut Mental i Addiccions. Actualment dedicada a l’acompanyament psicoterapèutic de pacients en teràpia individual, parella, família i grups de constel·lacions familiars.

ROBERT ALNET

Format Com a mestre i diplomat en Lletres, ocupa diversos càrrecs en l'Ensenyament i l'Educació Especialitzada. Formador d'Adults i director de l'Escola, a França, Xile, Veneçuela i en les Antilles.

Formació en Constel·lacions Familiars.

 

Formació en l'Rebirthing-Respiració. Formacions (reiki, kinesiologia, eneagrama, Teràpia del so ...).

DOROTEA MARTINEZ

 

Llicenciada en Psicologia, clínica. Es va dedicar durant 13 anys al camp de les toxicomanies, treballant en Comunitats Terapèutiques de rehabilitació. Formada en Rebirthing- Breathwork, en PNL, EMDR i Constel·lacions Familiars. Desenvolupa des de 2009, conjuntament amb Robert Alnet, un treball combinant l'enfocament del Rebirthing i l'enfocament sistèmic de l'CUDEC.